Equip

Sílvia Murgou

Directora

La meva passió són els nens i els seus somriures. M’encanta viure noves experiències i viatjar. He treballat durant més de 5 anys d’educadora infantil al Vrindhavan Kindergarten (Goa, India) que es basa en la metodologia Waldorf i Escola activa. També al Casal d’Estiu organitzat per l’Ajuntament de Ripoll cada estiu. Compto amb les titulacions de Monitora i Directora de Lleure impartides per la Generalitat de Catalunya.

Mònica Ramírez

Monitora

Graduada en Ciències de l’activitat física i de l’esport. 7 anys d’experiència dinamitzant extraescolars esportives per primària i adolescents. Els tres últims anys com a monitora de la residència de tecnificació esportiva de Ripoll i monitora del casal Aventura’t de l’Ajuntament de Ripoll. Parlo anglès i portuguès fluïdament. M’agrada molt fer coreografies pallasses amb música o cançons inventades. Fer riure i riure amb els nens és una de les coses que més m’omplen. Una frase que em defineix: l’actitud és transformadora.

Carlota Cantero

Monitora

Estudiant de pedagogia. Títol de monitora en el lleure. Actualment monitora i vetlladora escolar al Ramon Fuster (Bellaterra). Professora d’extraescolar “taller d’artistes”. He realitzat diverses substitucions com a professora en matèries com català, matemàtiques, anglès, plàstica, socials i castellà.  Ajudant de professora infantil al Vrindhavan Kindergarten (Goa, Índia) durant 6 mesos.  M’agrada tant riure com fer riure. Sempre he pensat que el joc i la rialla són les millors eines per aprendre!